Cum ar trebui să aibă grijă de pielea feței?

Menține persoana într-o stare bună, este nevoie de proceduri de curățare și de hidratare, de zi cu zi, care se bazează pe consecvență, de a folosi dreptul de produs și aplicarea corectă a

În îngrijire a pielii, există cel puțin trei aspecte importante. Primul, trebuie să fie constantă. În al doilea rând, trebuie să apeleze la un specialist pentru a determina ce tip de produs, respectiv de tipul de piele. Și, în al treilea rând, știți dorit proces-verbal, care trebuie să fie efectuate zilnic. Ángels Pijuán, proprietara JC Apotecari Barcelona și Standard de mar, naturopat, coach și cosmetóloga, explică chei grija fata de cititori LaVanguardia.com

De câte ori trebuie să se spele pe fata cu detergent în timpul zilei?

La femei și bărbați, este recomandat să curățați pielea de cel puțin două ori pe zi. Zi, pentru că noi excludem posibile toxine, deșeuri, care, prin pori, vom elimina noapte. Și seara, deși nu purta machiaj. Cei mai pretențioși profesioniști, chiar se recomanda, mai ales pe timp de noapte, curățare de două ori la rând.

foto25Dacă doriți să adresați o crema hidratanta de zi și de noapte?

Da, pentru că este extrem de important să se mențină o hidratare a pielii, mai ales, matur sau uscat. Prin urmare, ar trebui să se aplice un produs care etanșează de apă în epidermă, o crema buna de două ori pe zi, cel puțin.

De ce este atât de important, hidrateaza două ori?

De două ori pe zi va fi minimă de frecvență care depinde de tipul de piele, duritatea apei, temperatura, umiditate, vânt, frig și a altor factori de mediu.

Oare nu poate fi la fel de cremă de zi, pe timp de noapte?

Cu trecerea timpului, pielea își pierde apa prin evaporare și trebuie să reponerla cu ajutorul cremei. Prin urmare, este interesant de a folosi o crema in timpul zilei, pentru a ne proteja de soare, poluare, condiții de mediu,…, noapte de noapte, atunci când pielea declanșează mecanisme de recuperare, crema, care vă va ajuta să repara, repara, repara si hraneste-l.

Ce ingrediente se recomandă să aibă o crema hidratanta?

Există o gamă largă de active, în funcție de tipul de piele. Dacă aveți nevoie pentru a marca un fel de activă va fi acid hialuronic, capacitatea sa de hidratare și redensificante piele, AHA (alfahidroxiacidos), pentru că oferă o mai mare luminozitate, elimină celulele moarte și excesul de uniformizează tonul pielii.

Există vreo metodă simplă de a aplica o crema hidratanta?

Vă recomandăm a face cu două mâini în ordine crescătoare, începând de la bărbie și prin masaj moi, până la partajați-l pe toata fata. Întotdeauna de sus în jos și de la centru spre margine. Evitați conturul ochilor, pentru că este o zonă mai sensibile si mai predispuse la alergii. De asemenea, putem realiza singuri câteva moale щипки, care activeaza micro-circulatia, hrănesc „extra” și contribuie la regenerarea celulelor.

Poți machiaj după hidratanta de zi?

Trebuie întotdeauna să se aplice o crema hidratanta potrivita de machiaj, pentru că astfel vom obține că a corecta, mai bine pielea și mai mult. Procesul-verbal va fi: în primul rând, de a curăța și de a aplica ser de specialitate pentru tipul nostru de piele; după, crema hidratanta de zi și, în cele din urmă de machiaj.

De câte ori aveți nevoie pentru a pune ser?

Se recomandă utilizarea ei zi și noapte, și de a alege o varietate de ser în funcție de tipul de piele. În serul întotdeauna absorbit mai bine și compoziția de mai activi, care îmbunătățește acțiunea de crema hidratanta pe care le facem de mai jos.

Dacă aveți nevoie de a utiliza în jurul ochilor de două ori pe zi sau doar unul și înainte de crema de noapte?

Zona din jurul ochilor, care este mult mai sensibilă, subțire și deshidratat este mult mai ușor decât în alte părți, este că hidratarla de câte ori este necesar. Cel puțin, dimineața și seara. Și, întotdeauna, cu un produs pentru o anumită zonă liberă de spirite.

Cum ar trebui să se aplice?

Produs pentru conturul ochilor se aplică, de regulă, cu ușoare atingeri la linia orbitală a osului, urmând contrar acelor de ceasornic, primind totul de lichid limfatic în partea de lacrimi, în cazul în care sunt ganglionii limfatici. În cazul ridurilor, mai bine să-l aplice pe întreg domeniul orbicular și, de asemenea, ceea ce este foarte important, deasupra sprâncenelor, astfel încât adevăratul „sutien” ochii – deasupra sprâncenelor. Nu ar trebui să se aplice, în vârstă de sus nici de jos.

foto26Câte zile pe lună este nevoie de a utiliza scrub pentru fata si de ce?

O dată pe săptămână, deși frecvența poate varia în funcție de tipul de piele. Tot mai multe grasimi are nevoie de mai mult de aplicare, și, mai uscat si/sau sensibil, pot folosi nu atât de des.

De ce este atât de important de a exfolia pielea?

Pentru că el ajută pentru a-l actualiza, elimină celulele moarte și de a îmbunătăți rata de penetrare active care să le aplice după, de exemplu, masti chirurgicale, creme… În plus, ea dă mai luminos.

Câte zile pe lună este nevoie să poarte o mască, și de ce?

O dată sau de două ori pe săptămână. Măștile pot fi hidratante, care întăresc pielea, tufarisuri, de curățare, просветленных și așa mai departe este un produs conceput pentru a oferi o profundă acțiune în momentul în care am aplicat.

Pot aplica masca dupa peeling?

În mod ideal-de a aplica masca dupa peeling, deoarece pielea sensibilă după peeling.

Poate dacă aplicați de protecție solară după hidratanta de zi?

De protecție solară trebuie să fie întotdeauna aplicate ultimul, orice proceduri de infrumusetare. Deși crema hidratanta are protecție de la lumina soarelui, este recomandat să utilizați de protecție cu SPF 30. Este o idee foarte bună de a utiliza o singură culoare sau formatul de machiaj, pentru că așa vom salva un pas, și vom obține o culoare frumoasă și de durată.

De protecție solară, puteți înlocui crema hidratanta?

Există hidratante, care deja includ un factor de protecție solară. În timpul iernii, de obicei, este suficient de a folosi SPF de 15 până la 20, în timpul verii, sunt utilizate de factorii de protecție, mai mari, de până la SPF50+. Și, pe de altă parte, există o protecție solară, care au proprietăți hidratante, anti-age și matificantes.