Retete de ingrijire a tenului: ten

Deși măști, industriale dezvoltate datorită studiate de formule și testadas laborator de produse farmaceutice și cosmetice, și animalele de companie, pot îndeplini o funcție similară, dar ele pot provoca alergii și de a fi mai puțin eficiente. Pentru a găsi din mâini cosmetică Carmen Navarro, care se potrivește cel mai bine pentru tine

O masca pentru fata pentru a efectua diferite funcții, cum de a eliminarea ridurilor, eliminarea ridurilor, a câștiga hidratare sau pentru a adăuga luminozitate.

În multe cazuri, din cauza lipsei de timp sau de bani, nu apelează la un specialist, pentru a se conforma tratament facial. Carmen Navarro ne da o serie de sfaturi și de a ajuta găsi o metodă pentru persoanele de origine, cele mai potrivite pentru fiecare tip de piele.

Fata ta, nu trădează vârsta: am Cuídala!

foto27Așa cum am învățat, că automedicarnos este rău, și ne simțim mai încrezători tomándonos medicament stabilită de către medicul dumneavoastră, în ceea ce privește produsele cosmetice, este mai bine să apeleze la un specialist, pentru a vă oferi de înaltă calitate de diagnosticare la întrebarea dumneavoastră.

Asta nu înseamnă că dacă nu noi, cosmetice centru, nu poti fi super. Îngrijire de zi cu zi în afara centrului este chiar mai important. De aceea este important de a efectua o serie de acțiuni în fiecare zi:

  1. Curățarea Este un pas de bază înainte de a aplica orice produs. Este foarte important acest pas, deoarece murdăria se acumulează în pori, creând impuritățile și excesul de sebum, celulele moarte vor genera un strat care împiedică procesul de regenerare. Pentru a face acest lucru în mod ideal, ar trebui să utilizați de zi cu zi demachiant, apoi se aplică un bun tonic.
  2. Hidratare: hidratante sunt folosite pentru a recupera pierderile de apă, vitamine și minerale. Dacă pielea ta este gras și credem că acest tip de piele nu trebuie să hidratarla te înșeli. Uita-te pentru un produs specializat, de a echilibra activitatea glandelor sebacee. În cazul în care ai pielea uscata, nu doar hidrateaza, dar, de asemenea, nevoie pentru a face crema, care pentru a te hrani.
  3. Consolidarea: acest lucru Este important, atunci când încep să apară primele riduri. Acest lucru se poate face prin sérums sau măști.

Retete de casa, care este a mea?

Nimic mai bun decât un profesionist, pentru a obține rezultate bune, dar în zilele noastre, poate că dumneavoastră economia nu permite, așa că expertul recomandă sfaturi naturale pentru a avea grijă de fața noastră, fără a ieși din casă.

Tip de măști și frecvența ei de aplicații depinde de tipul de piele si de varsta, dar este de a acoperi în totalitate fața și se lasă la activele în câteva minute. Acest tratament cu terapie de șoc pentru a trata simptome cum ar fi deshidratarea, lipsa de lumină și așa mai departe

Există o mulțime de varietate de măști, care sunt destinate pentru diferite tipuri de piele:

  • Trei idei pentru a scapa de acnee

→ Piese de pe bucăți de morcovi, cocínala cu multă apă și must: aplícalo despre zonele afectate de acnee.

→ Se taie aspirina și mézclala cu apă înainte de a obține o pastă. Cu tampon se aplică în granit și, în special, de tratament. Puterea lui astringent va face așa, că va fi redus.

→ Parte de lămâie în jumătate, se extrage din el un pic de suc, se adaugă o jumătate de linguriță de zahăr și câteva picături de ulei. Acum, pe fata, ține cinci minute, și aclarate de mai jos.

  • Netezește pielea

→ Masca dintr-un ou și miere: взбивает albușul de ou și adăugați o lingură de miere și suc de lămâie: mézclalo bine și aplícalo pe fata timp de douăzeci de minute.

  • Spune-mi la revedere de la iritare

→ Masca din miere: pune-te pe fata, miere și lăsați să acționeze timp de 15 minute. Vă rugăm să ștergeți-l cu o bucată de vată înmuiate în apă caldă de trandafiri.

  • Potrivit pentru toate tipurile de piele

→ Masca din seminte de in semințe de: amestec de seminte de in semințe cu apă și apoi încălzit pe baie de apă; când s-a format o pasta se elimină și lasă să se răcească; când va fi mai caldă și se aplică pe față și se lasă timp de 15 minute.

  • Pentru tenul gras

→ Masca din capsuni: se amestecă o jumătate de ceașcă de căpșuni amestecat, pisat cu o jumatate de cana de iaurt și se aplică pe față și gât, la douăzeci de minute, apoi scoateți-l cu apă caldă.

foto28

→ Masca de fulgi de ovăz: se amestecă două linguri de fulgi de ovăz cu lapte, în cazul în care pielea este uscata sau cu apă, în cazul în care pielea de grăsime, până la obținerea unei paste omogene; se întindă pe piele, se lasă timp de 15 minute și se clătește cu apă călduță.

  • Pentru pielea deshidratată

→ Masca naturala de avocado: fărâme medie de avocado și mézclalo cu o lingura de suc de lamaie, într-o altă smântână și două linguri de suc de morcovi. Se aplică la pregătirea, lăsând să acționeze timp de douăzeci de minute. Apoi i speli cu apă caldă.

→ Masca de patlagina: se taie banana, se adaugă o lingură de miere și cinci linguri de fulgi de ovăz și mézclalo pentru a forma o pastă omogenă. Aplicați amestecul pe față, în jurul ochilor, și se lasă să acționeze 15 minute. Curată, se spală fața cu apă caldă sau de trandafiri.